Bij deze een korte biografie van wat ik belangrijk vind in mijn leven.

Mei 1961 werd ik geboren te Hasselt en groeide op in Stevoort. Waar ik ook mijn eerste jaren naar school ging. Vanaf het 4de leerjaar werd ik op internaat gestuurd te Tienen. Dat waren niet de plezantste jaren.

Van in het zesde leerjaar wilde ik in een garage werken. Als het moment aangebroken was om naar de hogere school te gaan heb ik eerst 3 jaar Humaniora gedaan.  Waarvan ik het laatste jaar tweemaal heb gevolgd.

Daarna kon ik een technische richting kiezen. Auto Mechanica was mijn eerste keuze, maar aangezien ze die richting in Herk-de-Stad niet geven is het Elektro Mechanica geworden. Eens afgestudeerd ben ik in het bedrijf van mijn ouders gaan werken als hersteller van Gras en tuinbouw machines.

Na het faillissement ben ik enige tijd werkloos geweest en in Juli 1983 ben ik bij Keramo gaan werken. De afdeling waar ik daar werkte is menigmaal van bedrijfsnaam veranderd. De locatie waar ik werk is tot op heden de zelfde gebleven. Het werk wat ik hier doe is in al die jaren niet veel veranderd. Ik ben gestart als constructie mechanieker  lasser en vandaag doen we meer reparatie en onderhoud van de machines  en Lasser.

Na het werk ben ik lange tijd altijd met auto's bezig geweest. Voor vrienden en klanten. Met een periode van Computer hersteller en rozenkweker ertussen ben ik nu terug aanbeland met mijn oude liefde.

Auto restauratie, oude auto's terug tot leven brengen is mijn passie.